El municipi presenta tres noves ofertes destinades al turisme interior i internacional.
El dia 22 de Maig Badalona va presentar tres nous productes enoturístics DO Alella de Badalona destinats al turisme individual, interior i internacional. Dos dels productes són per poder gaudir durant una jornada de la natura, la cultura i el vi, i una tercera oferta per un cap de setmana sencer. Amb aquesta iniciativa, un producte turístic de Badalona tindrà presència per primer cop en els canals de comercialització internacionals.

La primera de les ofertes és el paquet Badalona, els orígens: cultura, natura i vi, destinat a totes aquelles persones interessades en la història de la ciutat, la cultura, l’enoturisme, les vinyes i la gastronomia local. Les activitats es poden fer a peu, amb transport públic i vehicle propi durant una jornada.

També es pot gaudir del mar, la història, la gastronomia local, l’enoturisme i el shopping amb Badalona la mar de vi, una segona oferta turística que inclou una passejada urbana.

Però si el que es vol és passar un cap de setmana complert, pernoctació inclosa, Badalona comparteix una ruta per Alella, Teià i Tiana, un altre producte per gaudir de l’entorn, del vi i, entre moltes altres coses, de la gastronomia de la zona sota el nom DO Alella, a cavall de la història i el vi.

Els tres productes enoturístics de Badalona, amb la col·laboració d’agents privats que ja ofereixen productes i serveis per separat, es poden comprar a través de diversos llocs web com:

www.viemocions.com,
www.enoturismedoalella.cat
www.catalunyaexperience.cat

L’Oficina de Turisme disposarà d’informació d’aquests tres productes, i en farà divulgació a través de les seves xarxes socials, la participació en fires, workshops i altres accions promocionals.

 

Recordem que l’any 2016 l’Ajuntament de Badalona va entrar a formar part del Consorci de Promoció Enoturística DO Alella amb la voluntat de posar en valor el patrimoni històric, cultural, paisatgístic i esportiu de la ciutat com a destinació enoturística de qualitat.

Durant aquests anys el departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona ha participat activament en les activitats enoturístiques del Consorci a través de la Ruta del Vi DO Alella, com el Vi+ de promoció del món del vi o el Mercats amb DO Alella, maridatges de vins amb productes de mercat dirigits al públic final.

També ha participat en accions de sensibilització amb els agents implicats en els sector de l’enoturisme per fomentar el coneixement i la col·laboració per la millora del desenvolupament econòmic de Badalona.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; del segon tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; del president del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i del gerent de Viemocions, Xavier Andreu.

Durant la presentació, l’alcaldessa Dolors Sabater va destacar la importància de recuperar l’enologia i la cultura del vi com a elements característics de l’economia badalonina. “És habitual que es projecti Badalona com una ciutat industrial i per això és imprescindible potenciar iniciatives com la que avui presentem, que promociona l’agricultura en la nostra zona”.

 

Troba’ls a Experiències

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *