Formació contínua i subvencionada per a professionals del sector vitivinícola, el turisme, l’enoturisme, la restauració i l’hoteleria impartida a través de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Promovem la formació dels professionals que integren la Ruta del Vi del territori DO Alella per a la millora de les seves competències clau i la transferència dels aprenentatges en el seu negoci. Creiem en la formació contínua com una eina indispensable de millora de la pràctica professional i en els serveis, i una aposta per la innovació i la qualitat que reverteix en el desenvolupament social i econòmic del territori.

Aquest 2018 s’ha ampliat el número de cursos subvencionats, els quals es realitzen en 8 comarques de les províncies de Barcelona i Tarragona. Tenen una durada d’entre 15 a 50 hores i estan impartits per professionals especialitzats i de reconeguda trajectòria en el sector.

A continuació us detallem els cursos que es realitzen als municipis del territori DO Alella:

1. Desenvolupament de productes per a turisme de reunions i MICE (30 h). EN CURS
Dirigita a empreses i professionals del sector enoturístic que tinguin interès en crear i/o expandir el seu negoci creant productes enoturístics per a empresa o MICE, i vulguin conèixer els canals idonis per a la seva comercialització.
Docent: Alicia Estrada, professora del Master OMT “Alta gestión de destinos turísticos”, Directora de marketing i Innovació al GEBTA.
Lloc: Can Lleonart, Alella. Dies: 12 i 19 de Març i 9, 16, 23 i 30 d’Abril.

Places cobertes. S’està cursant

 

2. Formatges per a restaurants (16 h) Curs pràctic amb tast de producte

Curs dirigit a aquelles empreses i professionals de la restauració o que tinguin aquest servei com un complement del seu negoci, i que vulguin aprendre quins són els formatges més adients per incloure a la seva carta, com presentar-los i com maridar-los amb vins.

Imparteix el curs: Xerigots empresa de venda- refinadora de venta de formatges. Organitzen maridatges i activitats al voltant del vi i del formatge de forma periòdica. Fan presentacions de les novetats dels cellers catalans i també dels formatges a les seves botigues, a l’Espai Xerigots i arreu del territori català.

Lloc: Celler Can Roda (Santa Maria de Martorelles – Vallès Oriental)
Dies: 8, 15, 22 i 29 de Maig
Horari: de 9.30 a 13.30 h

Inscripció al curs

 

3. Sumilleria i maridatge (20 h)

Curs dissenyat per a professionals del sector enoturístic i de la restauració que tinguin interès en aprofundir en la tècnica de maridatge per poder oferir un producte propi i de qualitat, que doti d’identitat i nous atractius al seu negoci.
Docent: Joan Lluis Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau, de la xef Carme Ruscalleda (Tres estrelles Michelin).
Lloc: Can Lleonart, Alella (Maresme)
Dies: 14, 21, 28 de maig, i 4, 11 juny
Horari: de 10 a 14h

Inscripció al curs

 

3. Eines pel guia turístic (30 h)

Destinat a totes aquelles persones que tenen la funció d’atendre al visitant en el seu negoci. Curs eminentment pràctic on es donaran les eines necessàries per a poder guiar i dinamitzar grups de forma eficaç i per a la seva satisfacció. Sempre a partir d’una visió enoturística. S’abordaran eines per a dirigir tasts.
Docent: Carles Picazo. Soci fundador i vicepresident del Consell d’Administració de BGB, Director de Qualitat i Formació de BGB i Guia oficial de Turisme de Catalunya.
Lloc: Can Lleonart, Alella (Maresme)
Dies: 18, 25 de juny i 2, 9, 16 i 23 juliol
Horari: de 9 a 14 h

Inscripció al curs

 

4. Informació i atenció turística en llengua estrangera: francès (30 h)

Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua francesa. Sempre amb la visió enoturística.
Docent: Regine Barbier, docent al CETT-UB en el Grau de Turisme.
Lloc: Can Llaurador, Teià (Maresme)
Dies: 12, 19, 26 de juny i 3, 10 i 17 juliol
Horari: 9 a 14 h
Requisits: tenir coneixements de la llengua vehicular del curs.

Inscripció al curs

 

5. Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès (30 h)

Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa. Sempre amb la visió enoturística. Curs pràctic amb tast de producte.
Docent: Andrew Ashurst, professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Wine Set Level III. Director de la St. Paul’s Academy i de English for wine aspects.
Lloc: El Casal, Tiana (Maresme)
Dies: 3, 10, 17, 24 i 31 octubre i 7 novembre
Horari: de 9 a 14 h
Requisits: tenir coneixements de la llengua vehicular del curs

Inscripció al curs

 

Més informació a Escola d’Enoturisme de Catalunya i marta@enoturismedoalella.cat

 

DESCARREGA’T LA NOTíCIA

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *