Vi+ (El mes de la DO Alella)

728x90-pixels_vi-mes

L’octubre és el mes de la DO Alella: al llarg de trenta dies viuràs a fons l’experiència de la Ruta del Vi DO Alella a través d’un cicle intensiu d’activitats!

Durant el mes de juliol podreu consultar el programa Vi+ 2018 amb totes les activitats.

La tercera edició del Vi+ tindrà lloc del 30 de setembre a l’1 de novembre (dates i programació per tancar), a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques entorn el món del vi, promogudes per una seixantena d’agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella. Aquesta iniciativa va néixer el 2016 amb l’objectiu de dinamitzar el territori de la DO Alella a través de la Ruta del Vi DO Alella i els seus atractius turístics.

El programa d’enguany dedicarà un apartat especial a la gastronomia, amb menús especials presentats pels restaurants participants. La programació d’activitats és eclèctica i gira entorn el món del vi, el paisatge, la gastronomia i els productes autòctons que tenen lloc als diferents municipis que formen part de la Ruta del Vi DO Alella: visites a cellers; tastos dirigits, menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; paquets d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre altres.

La iniciativa, promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, està apadrinada per la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda i compta amb el suport dels segells turístics de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i dels consorcis de turisme del Maresme i del Vallès Oriental.