Fira comercial i gastronòmica al Port del Masnou

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Fira comercial i gastronòmica al Port del Masnou

divendres, 19 maig, 2017 / 19:00 - diumenge, 21 maig, 2017 / 17:00

Fira Comercial i Gastronòmica El Masnou

El cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig se celebra una nova edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. Com ja és habitual, es durà a terme al Port del municipi, i s’hi han programat un bon nombre d’activitats que es desenvoluparan en paral·lel a la mostra dels productes i serveis d’establiments comercials. Restaurants i establiments gastronòmics oferiran propostes especials per a les persones visitants de la fira. El Consorci de Promoció enoturística de la DO Alella hi serà present per donar a conèixer la Ruta del Vi de la DO Alella i els seus membres, i donar a tastar els vins de tots els cellers i elaboradors de la DO.

Està organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou.

Detalls

Inici:
divendres, 19 maig, 2017 / 19:00
Finalització:
diumenge, 21 maig, 2017 / 17:00
Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,