Calçotada privada entre vinyes a Bouquet d’Alella

58 €

Celler Bouquet d'Alella
de gener a març
De 11 a 16 h

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Category:

icona comprar3

Com cada temporada, el celler Bouquet d’Alella et proposa gaudir d’una calçotada entre vinyes el dia que prefereixis amb la família o els amics i en un espai reservat i exclusiu per a vosaltres.

El celler posa els ingredients i l’entorn i vosaltres només caldrà que hi poseu moltes ganes de gaudir d’un dia en plena natura i l’enginy per cuinar els calçots i la carn al gust! A més, tindreu la possibilitat de visitar el celler construït a la casa pairal del segle XIV, Can Boquet.

Tindreu un espai reservat per vosaltres, entre vinyes i a tocar del celler. Us serviran els calçots i la carn per cuinar (tot són productes ecològics), els sarments i la llenya per fer el foc, els estris i les instruccions necessàries per realitzar l’àpat. No faltarà el vi blanc i el negre de garnatxa Bouquet d’A, a més de l’aigua, els postres i el cafè.

Activitat de temporada sota reserva prèvia i dia a acordar amb el celler. Grup mínim de 6 persones.
Jornada de matí. Durada aproximada de 4 hores.

Preu per persona: 48 € (adults) i 22 € (nens fins a 10 anys)
El preu inclou:
Visita guiada a les vinyes i el celler amb el tast d’un vi.
Calçots i carn per cuinar (productes ecològics).
Sarments i llenya pel foc.
Estris i instruccions necessàries per a realitzar l’àpat.
Vins Bouquet d’Alella.
Aigua, postres i cafè.

Sobre el celler: Bouquet d’Alella