Hatha vinyasa ioga + aperitiu entre vinyes

DISSABTE 16 D’OCTUBRE

HORA: 10.30 h
ORGANITZA: Alta Alella
LLOC: Alta Alella · Camí Baix de Tiana, s/n 08328 Alella, Barcelona
PREU: 25 €
ENTRADES:

icona comprar3

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Category:

Torna la nostra activitat emblemàtica d’enoturisme i contacte amb la natura des de 2013: el taller de ioga a un lloc privilegiat, la nostra Terrassa Mirador entre vinyes amb vistes al mar, enmig del Parc Natural Serralada de la Marina.

– Recordem que “ioga” significa unió. Amb aquesta activitat proposem la recerca de les sinèrgies entre els quatre elements: TERRA vinyes i sauló, AIRE vent de la serralada, FOC calor del sol i AIGUA marinada de la Mediterrània. Una pausa per connectar-se amb un mateix, una aproximació a una disciplina mil·lenària i una degustació més conscient, intensa i agraïda dels nostres vins, fruit del conjunt home, terra, vinya i anyada.

– Hatha Vinyasa Ioga amb Déborah Brime, educadora, artista i Iogui apassionada. Després de viatjar per Àsia i viure a la Índia, va trobar en el ioga i la meditació una potent eina de transformació interna. Des de llavors, utilitza ambdós recursos per acompanyar les persones a gaudir del moment i trobar harmonia entre cos, ment i emoció. Sovint només es necessita parar, observar, respirar i sentir tot allò que passa per dins. Diplomada en Hatha Vinyasa Yoga per l’escola Mandiram de Barcelona i postgraduada en Teràpia Corporal i Artística, sent que el ioga i la filosofia que l’envolten formen part del seu dia a dia.

APERITIU ENTRE VINYES

Després de la sessió, cada “grup bombolla” gaudirà d’un aperitiu amb segell Maresme a la terrassa del Centre d’Enoturisme amenitzat amb la nostra DJ DIDDI. Amb ella gaudirem de la banda sonora perfecte per maridar amb els vins d’Alta Alella a ritme de remix house i música Pop, Soul & Jazz. 

. Taller de Hata Vinyasa Ioga amb Deborah Brime, Terrassa Mirador

. Aperitiu entre vinyes, Terrassa Centre d’Enoturisme

(inclou reserva de taula i pack aperitiu: 2 copes/pers. + ració de Patates Corominas i musclos Espinaler Premium.) Les begudes o delícies addicionals s’abonaran in situ.