Pack de 3 tastos amb personalitat

30 €

Centre Cultural Can Lleonart
12, 13 i 14 de setembre
20 h

Category:

icona comprar3

Pack per accedir als 3 tastos amb personalitat.

Els que de la pansa blanca en diuen xarel·lo

Una sessió de tast i anàlisi sobre els lligams de diversos estats d’aquest raïm en funció de la seva procedència i sistema de vinificació. La sessió serà conduïda a quatre mans (i dos nassos) per Françoise Chartier, canadenc Quebequès, conegut mundialment per ser pare de la Somelleria Molecular, i Isma

Prados, xef català que actualment imparteix classes al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques de la Universitat de Barcelona, al Campus de l’alimentació de Torribera, institució amb la qual col·labora des de fa anys l’Ajuntament d’Alella.

Vins i formatges catalans, la bogeria de l’amor vs la parella de conveniència.

Tant els vins com els formatges catalans estan vivint un moment pletòric, molt creatiu i innovador, que paga molt la pena de conèixer en profunditat. En aquest tast descobrirem una significativa mostra dels nous vins i dels nous formatges que s’elaboren a Catalunya. Sovint són microproduccions i, per aquest motiu, a vegades difícils de trobar en el mercat.

Experimentarem també alguns maridatges d’afinitat i de contrast, així com de conveniència. I és que el concepte de maridatge és molt ampli, i com la vida, hi ha algunes parelles perfectes i d’altres que senzillament funcionen, acompanyen i es respecten mútuament.

Laura Masramon i Grau és sommelier especialitzada en els vins de l’Empordà. Com a Empordà Personal Sommelier es dedica a la divulgació de la cultura del vi a través de tallers de tast sensorials, de maridatges gastronòmics i d’experiències de vins per l’Empordà. Codirigeix els seminaris d’Enomarketing.

Tasteràpia

El vi és un estat d’ànim. Diem vi però podríem dir passió, amistat, inspiració, complicitat, autoajuda, meditació … Cada vi es presenta com perfecte company d’un moment concret de la nostra vida. Això és la tasteràpia una forma senzilla i quotidiana de viure el carpe diem a través d’una copa de vi.

Com tenir paraigües de colors per als dies grisos! En aquest petit viatge a través de diferents vins i el seu

acompanyament gastronòmic maridarem el vi amb les emocions. El vi té màgia i, qui té màgia, no necessita trucs ni paraules difícils ni frases complicades …

Alicia Estrada és periodista de vins i autora de la guia anual “Alicia Estrada Els 100 millors vins per menys de 10€”.

Preu: 30 euros
Idioma: Català / Castellà
Lloc: Centre Cultural Can Lleonart
Telèfon: 935 55 46 50