Presentació vins de la memòria

DIJOUS 20 D’OCTUBRE

HORA: De 19 a 20:30h
ORGANITZA: Cristina Guillén Selecció de Vins
LLOC: Botiga Cristina Guillén Selecció de Vins. C. Canonge Baranera, 95 (Badalona)
PREU: 20€
INSCRIPCIONS: lara@cristinaguillen.cat o whatsapp al 608588752

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Category:

Vins de la Memòria és el projecte personal del sommelier català Xavi Nolla, un homenatge al seu avi Agustín Pérez. 45 anys després de la mort d’aquell ésser tan estimat i coincidint amb els 80 anys de la Batalla de l’Ebre, Xavi es va proposar complir amb la voluntat del seu avi, que no era altra que mantenir viva la memòria, no permetre que els horrors que la guerra va causar caiguessin en l’oblit, ja que, com bé és sabut, només aquell que no recorda la seva història està condemnat a repetir-la.
Vins de la Memòria és un record líquid dedicat a totes les persones que van patir a les seves carns la crueltat del conflicte, més enllà de colors o tendències polítiques.
Si voleu conèixer la història i trajectòria d´aquests vins, no ho dubteu i afegiu- vos a la nostre activitat en la que “EL BADIU” serà el vi protegonista.