Relax, gastronomia local i enoturisme d’alçada

145 €

Viemocions
Tot l'any
Paquet enoturístic

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Category:

icona comprar3

Una sortida de desconnexió en el marc de la Ruta del Vi DO Alella per gaudir d’una proposta enogastronòmica exclusiva: activitat enoturística d’alçada i estada d’una nit a l’Hotel Can Galvany 4**** de Vallromanes amb accés a la zona spa i un sopar maridatge al seu restaurant Sauló. Visitaràs el celler Alta Alella Mirgin on viuràs l’experiència de recorre les vinyes en vehicle 4X4 amb vistes panoràmiques sobre el mar i la ciutat de Barcelona. A l’exclusiu centre enoturístic d’Alta Alella a tocar de les vinyes gaudiràs de la Ham-Experience, un tast comentat per un professional del celler de sis dels seus vins que s’acompanyaran de diferents maridatges amb pernil ibèric de gla.

Activitat especialment indicada per parelles.
Activitat subjecte a disponibilitat i reserva per estades d’entre setmana i cap de setmana. Sempre sota reserva prèvia a Viemocions (mínim de tres dies d’antel·lació sobre la data que es vol fer la reserva).

El preu indicat és per persona i inclou:

Estada a l’Hotel Can Galvany 4**** en règim d’una nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar buffet i accés gratuït durant una hora al Spa i circuit termal de l’hotel. Pàrquing i Internet (wifi)
Un sopar al Restaurant Sauló de l’hotel: menú especial de cap de setmana, amb begudes, vi DO Alella, pa i café.
Visita guiada al celler Alta Alella Mirgin: excursió en 4×4 i Ham-Experience
Assegurança de viatge

No s’inclou:
Taxa turística: a pagar a l’hotel.
Despeses generades pel client.
Desplaçaments. Tots els desplaçaments són per compte del client. Possibilitat d´afegir transport privat en el moment de la reserva.
No s’inclou ni es considerarà cap altre concepte no indicat expressament.
Per a grups, habitacions individuals, triples, més nits d’hotel o altres propostes a afegir personalitzades contactar amb Viemocions: 934 877 626 info@viemocions.com.

Més sobre: Viemocions