VISITA 2 CELLERS D.O. ALELLA- VINS DE MAR & MUNTANYA

32 €

Celler Can Roda i celler Quim Batlle
26 de gener
a partir de les 10h

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743 Category:

VISITA DEL CELLER DE CAN RODA I CELLER QUIM BATLLE & TAST DE 4 VINS: Us acostem a dos cellers emblemàtics i genuins de la D.O. Alella tots dos situats a ambdòs costats de la Serralada de Marina, un encarat a mar i un altre a la muntanya, paissatges de contrastos que donaran vins molt particulars. A cada Celler podreu gaudir d’una passejada entre vinyes i celler amb explicació i tast de 2 vins maridat amb l’especialitat de la casa. Inici de la visita a les 10h. a continuació haureu de desplaçar-vos a 11Km. per arribar al següent celler a les 12h. L’ordre d’inici del Celler serà segons disponibilitat.

icona comprar3

VISITA DEL CELLER DE CAN RODA I CELLER QUIM BATLLE & TAST DE 4 VINS: Us acostem a dos cellers emblemàtics i genuins de la D.O. Alella tots dos situats a ambdòs costats de la Serralada de Marina, un encarat a mar i un altre a la muntanya, paissatges de contrastos que donaran vins molt particulars. A cada Celler podreu gaudir d’una passejada entre vinyes i celler amb explicació i tast de 2 vins maridat amb l’especialitat de la casa. Inici de la visita a les 10h. a continuació haureu de desplaçar-vos a 11Km. per arribar al següent celler a les 12h. L’ordre d’inici del Celler serà segons disponibilitat.Imprescindible trucar al 648180035

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *