Badalona

Badalona, ciutat mediterrània situada al nord de la desembocadura del riu Besòs, és una de les ciutats més antigues i amb més historia de Catalunya. Emmarcada dins de la província de Barcelona, es troba a només 10 Km., de la capital Barcelona. Badalona, ciutat de 21 Km., de relleu irregular, s’extén des del nivell del mar fins als 465m d’altitud. Rodejada a la part nord-est per la Serralada de Marina, pulmó verd de la ciutat, es pot trobar una amplia varietat de vegetació i un interessant llegat patrimonial i històric, com son les seves masies. Badalona disposa d’un clima humit, d’hiverns suaus i estius secs. A només 28 km., de l’Aeroport del Prat, Badalona està ben comunicada amb els municipis veïns i amb la capital Barcelona.

Amb gairebé 5 km de litoral y nou platges, Badalona compta amb nombrosos recursos i atractius turístics entre els que destaquen el Museu de Badalona, que acull en el seu interior 3.400 m2 de restes arqueològics museïtzats de l’antiga cuitat romana, Baetulo, declarats Bé Cultural d’Interès nacional (BCIN), així com una exposició permanent d’objectes de l’època romana.

A Badalona també hi trobem testimonis visitables d’altres períodes de la historia d’aquesta ciutat mil•lenària. Anterior al període romà, hi habitaren els ibers, al Turó d’en Boscà. Segles després, ja en l’època medieval, podem visitar el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. La Fàbrica de l’ Anís del Mono, d’estil modernista, com a exemple del període industrial, juntament amb el Pont del Petroli situat just darrere seu i endinsant-se al mar. O el port com a testimoni actual de la transformació urbanística de la ciutat, avui en ple procés de finalització del projecte.

Badalona és patrimoni, història, cultura i tradició tot l’any. És mar, amb les seves platges, i muntanya, amb el Parc Natural de la Serralada de Marina. Badalona és activitats i experiències úniques. Disposa d’una amplia i variada oferta gastronòmica de qualitat. Badalona t’ofereix propostes comercials de proximitat y de tracte personalitzat, tot a només 10 Km., de Barcelona.