Bouquet d’Alella – Alella

“Viu la tradició, experimenta la innovació”

Sota aquest lema neix Bouquet d’Alella, l’aventura que els germans Cerdà vam emprendre amb valentia l’any 2010, marcats per la tradició heretada del nostre pare -Antoni Cerdà- , present a la masia i les vinyes i la il·lusió per elaborar un producte modern, de qualitat, amb una imatge de futur.
Jugant amb el nom de la finca familiar -Can Boquet- i el terme bouquet, el mot francès que designa els aromes que desprèn el vi, Bouquet d’Alella per impulsar d’una banda la producció i venda de vins ecològics de qualitat; i per l’altra, la promoció de les nostres experiències vitivinícoles amb una aposta ferma per l’enoturisme a tan sols 15 km de Barcelona.

Visites:
Vols conèixer el més jove dels cellers de la DO Alella? Vine a descobrir aquest petit celler familiar ubicat en una preciosa masia del s. XIV situada a tocar del cas urbà d’Alella i envoltada de vinyes. Bouquet d’Alella us proposa una visita per les vinyes i el celler, finalitzant amb tast de vi.

Idiomes: Català, Castellà, Anglès

Preu aproximat: 15 €

Horaris:
Tots els dies de la setmana, prèvia reserva.

Altres propostes enoturístiques:
Ens agrada compartir la nostra experiència en el món del vi així com el nostre entorn privilegiat. Vine i gaudeix de les nostres activitats enoturístiques:

SENSACIONS BOUQUET

Lluna i vinyes
Sensacions del món
Pícnic entre vinyes
Quad entre vinyes

ICONA WEB BOUQUET ALELLA