Cal Barquer – Alella

Barreja perfecta i meditada entre el bar de poble més mediterrani i l’elegant bistró francès, Cal Barquer és un projecte gastronòmic sense etiquetes. Un petit gran restaurant d’ànima lliure i cuina delicada, pensat per fer les delícies dels més gourmets de la família en qualsevol moment del dia.

Un espai obert on esmorzar, dinar, berenar o sopar a base de reinterpretacions fresques i ben elaborades d’alguns dels plats més atemporals de la gastronomia ibèrica. Una autèntica basílica del bon menjar, d’aquelles que tot bon amant de la gastronomia hauria de visitar com a mínim una vegada a la vida.

El local

Situat a la plaça de la vila d’Alella, el local on s’ubica Cal Barquer defineix a la perfecció les línies conceptuals que, com mencionaven, en defineixen el seu caràcter. Primer de tot, per les seves mides reduïdes i la seva clara vocació per viure a peu de carrer, que l’acosten a la idea de bar de poble; i després per una estètica retro, executada de manera magistral, que transporten al visitant a l’univers distingit i glamurós del ja mític bistró francès.

Dit això, cal remarcar que Cal Barquer disposa de molt poques taules on menjar, i que per a una visita amb garanties, recomanaríem al lector reservar taula abans d’arribar al restaurant.