Oficina de Turisme del Masnou – Casa de Cultura

Aquest edifici, propietat de Jaume Sensat i Rosa Pagès, va ser remodelat l’any 1900-1901 pel mestre d’obres Pere Andreu i l’any 1975 va ser donat per descendents de la família a l’Ajuntament del Masnou amb la condició que s’utilitzés amb finalitats culturals. Consta d’una planta baixa i dos pisos, i es caracteritza per la singular adaptació de l’estil islàmic de l’exterior i per la riquesa de les pintures murals que es conserven a l’interior.

Després d’una fase de reformes integrals dels seus espais, la Casa de la Cultura ha obert les seves portes amb una nova imatge i un nou caràcter. L’objectiu d’aquesta nova etapa és la d’esdevenir un punt de referència cultural i turístic tant per locals com forans.
Imatge inexistentA la planta baixa hi trobareu l’Oficina d’Informació turística del Masnou, una maqueta amb 3D del itinerari “El Masnou, terra de mar” i una sala d’exposicions temporals. A la primera planta dues sales d’exposicions de la col·lecció d’art municipal, mobles de l’època i fins i tot una autèntica caseta de nines.

Serveis:
Informació turística i cultural
Visita la Mina d’Aigua
Visita l’itinerari “El Masnou, terra de mar”
Col·lecció d’art municipal
Exposicions temporals
Itinerari “El Masnou, terra de mar”
Visites guiades (reserva prèvia)
Lavabos
Wi-Fi
Accés minusvàlids
Horari
Setembre a juny
De dimarts a divendres de 16 a 20 h.
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Diumenges i festius de 10 a 14 h.
Juliol i agost
De dimarts a divendres de 17 a 21 h.
Dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Diumenges i festius de 10 a 14 h.

logo biosphere 150x72