Celler Castañé – Argentona

A tots els pobles hi ha al menys un celler d’aquells amb grans botes de vi i un vinater expert que sempre l’encerta quan li demanes un vinet per… A Argentona aquest celler és el Celler Castañé i bé mereix una visiteta per descobrir algun bon vi i, perquè no? potser també una cervesa artesana que ens sorprendrà.

Especialitzats en venda de vins i licors, amb degustació i gran assortit de formatges artesans.

El Celler Castañé és més que una botiga, és un espai de degustació on podeu tastar maridatges a tota hora, vins a copes combinats amb formatge, embotit o foie. Disposem d’una amplia varietat de vins, caves i licors d’arreu del món i a més d’un gran assortit de vins naturals i ecològics assessorament professional del nostre sumiller Jordi, diplomat per l’Escola d’Hosteleria de Barcelona (ESHOB), i grau superior de WSET (LEVEL 3).

El Licor Quina Momo

Digestiu típic del municipi d´Argentona, on a principis del segle XIX hi havien moltes destil·leries que feien aquest licor, fins que amb l´arribada de la crisi les empreses van fer fallida i van haver de tancar. Posteriorment, el Celler castañé en va recuperar la seva producció, fent-la perdurar fins a dia d’avui.