Celler de les Aus – Alella

El Celler de les Aus és un projecte de la Família Pujol-Busquets (propietaris d’Alta Alella) que comença l’any 2006, amb l’elaboració del primer cava sense sulfits. En homenatge a aquells que posen la banda sonora a les seves vinyes, els vins i caves naturals del Celler de les Aus reben el nom d’ocells que viuen al Parc Natural de la Serralada de Marina.

Els Pujol-Busquets Guillén continuen ferms amb l’objectiu d’oferir els millors vins i caves naturals elaborats amb mínima intervenció i sense utilitzar sulfurós. Es tracta d’un celler jove però carregat d’experiència, amb un desig de millora i entusiasme pel bon fer.

El Celler de les Aus i Alta Alella tenen Centre d’Enoturisme situat al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, entre vinyes, amb vistes al Mediterrani i a comptats quilòmetres de Barcelona. Un espai exclusiu i acollidor, obert a particulars, grups i empreses, amb activitats programades i enoturisme personalitzat.

La proximitat amb Barcelona és una excusa magnífica per acostar-se a  aquesta petita regió i visitar un dels cellers més capdavanters i innovadors que, a més, aposta fort pel seu territori i està ansiós per mostrar la seva cultura d’elaboració de vins i caves, que parlen de l’origen des de l’origen.

La família Pujol-Busquets Guillén entén el vi com a part de la identitat d’un territori, i per això obre les portes a visitants curiosos, amants del vi i públic interessat a connectar amb la natura i el paisatge vitícola tot passejant, tastant vins o gaudint de les diverses activitats que es programen cada setmana al celler.

 

Visites: Tours, degustacions, activitats familiars, maridatges, wine bar, experiències gourmet, concerts, ioga entre vinyes, aperitius musicals… Consulta totes les activitats enoturístiques i experiències vitivinícoles que ofereix Alta Alella!

Idiomes: Català, Castellà, Anglès

Horaris: Tots els dies de la setmana, prèvia reserva.

Més informació i reserves

Biosphere_certified SafeTravels Alta Alella