Celler Testuan – Cabrils

Història i filosofia

Testuan és un grup d’amics d’àmbits professionals ben diferents però, compartint una mateixa passió i valors per la vinya i el vi. En el 2010 va iniciar el seu camí en el món vitivinícola en la privilegiada DO Alella en la Serralada Litoral del Maresme temperada per la brisa del Mediterrani per elaborar un vi blanc.

Amb la filosofia de preservar la tradició vitivinícola de la DO Alella en el municipi de Cabrils, s’implica en sensibilitzar a les joves generacions de la noblesa i l’estima de treballar la terra, i de la passió pel vi. Elaborar el vi amb el respecte a les pràctiques tradicionals amb tecnologia actual i amb procediments de treball a la vinya respectuosos amb el medi ambient. .-

Des de fa uns anys, col·labora amb un celler de la DO Montsant per elaborar el vi negre per ampliar la seva petita gama seguint la mateixa filosofia i valors.

ÀMBITS I COMPROMÍS

Territori: Elaborar un vi local (DO Alella) i de territori (DO Montsant) pensant la vinya en clau sostenible tenint cura del medi i l’entorn.

Cultura: Combinar l’auto-aprenentatge i coneixements, en pràctiques tradicionals amb la tecnologia moderna.

PERSONES

Equip de persones de sinèrgies ben diferents d’arrels catalanes i franceses. Lionel Martin, Quim Colomer, Kike Foncillas, Julien Schmitt, Andreu Sala, Pierlo Sinigaglia i Miquel Riera.