Celler Testuan – Cabrils

Història i filosofia

Testuan és un grup d’amics d’àmbits professionals molt diferents però, compartint una mateixa passió i valors per a la vinya i el vi. El 2010 va iniciar el seu camí en el món vitivinícola a la privilegiada DO Alella a la Serralada Litoral de Maresme temperada per la brisa de la Mediterrània per elaborar un vi blanc.

Amb la filosofia de preservar la tradició vitivinícola de la DO Alella al municipi de Cabrils, s’implica en sensibilitzar les joves generacions de la noblesa i l’estima de treballar la terra, i de la passió pel vi. Elaborar el vi amb el respecte a les pràctiques tradicionals amb tecnologia actual i amb procediments de treball a la vinya respectuosos amb el medi ambient.

Des de fa uns anys, col·labora amb un celler de la DO Montsant per elaborar el vi negre per ampliar la seva petita gamma seguint la mateixa filosofia i valors.

Àmbits i compromís

Territori: Elaborar un vi local (DO Alella) i de territori (DO Montsant) pensant la vinya en clau sostenible cuidant del medi i l’entorn.

Cultura: Combinar l’auto-aprenentatge i coneixements, en pràctiques tradicionals amb la tecnologia moderna.

Persones

Equip de persones de sinergies molt diferents d’arrels catalanes i franceses. Lionel Martin, Quim Colomer, Kike Foncillas, Julien Schmitt, Andreu Sala, Pierlo Sinigaglia i Miquel Riera.