LES RUTES DEL VI DE BARCELONA

En aquesta experiència coneixeràs la DO Pla de Bages, una zona de gran tradició vinícola i no podia ser d’una altra manera, ja que fins i tot hi ha gent que creu que el seu nom deriva de Baco, el déu del vi.

Anirem fins a l’hotel Mas de la Sala, un hotel amb molta història rodejat de natura i tranquil·litat, aquí i farem un dinar degustació amb productes de proximitat maridat amb 4 vins de la DO Pla del Bages. A la tarda Farem una visita guiada exclusiva a les “Tines de la Vall del Flaquer”, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El següent dia la mati visitarem Abadal, un celler d’agricultura ecològica, que posa en valor el potencial vinícola del Bages i on farem un tast dels seus vins acompanyats amb productes locals.

Seguirem cap a la DO Penedès on gaudirem del sol entre les vinyes, passejarem per pobles i ciutats, i descobrirem els grans vins dels seus cellers.

Començarem amb una visita al Vinseum, un museu perquè els visitants visquin i experimentin la cultura del vi. Ens allotjarem a l’hotel “Casa Torner i Güell”, un hotel de 4 estrelles situat en un edifici Modernista que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

El tercer dia al matí, anirem fins a RECAREDO, una família de viticultors, artesans de la vinya. Un paisatge mediterrani i vins que són, en essència, un tribut al temps. A Recaredo tornen als orígens, mirant al cel, respectant la terra, veremant a mà, llaurant a cavall, reconnectant home i naturalesa per elaborar vins de segell genuí i essència mediterrània.

Finalment, anirem fins a la DO Alella, una de les denominacions més petites i antigues de la península que ens regala paisatges on les vinyes es fonen amb el blau del cel i el mar.

Aquí viuràs emocions a l’Hotel Mas Salagros, un EcoResort 100% ecològic amb vistes a la Serralada Litoral. Visitareu el Balneari AIRE, on podreu desconnectar i relaxar-vos envoltats per la llum de les espelmes i finalment anireu fins al celler Alta Alella, d’agricultura ecològica on fareu un maridatge amb pernil ibèric de gla amb vistes al mar.

 

El preu per dues persones inclou:

  • Dinar menú degustació amb productes de proximitat i maridat amb 4 vins de la DO Pla de Bages i nit d’allotjament amb esmorzar a l’Hotel Mas de la Sala
  • Visita exclusiva amb guia privat i un maridatge de vins de la zona  per les tines de “La Vall del Flaquer”.
  • Visita al celler Abadal amb pícnic entre vinyes.
  • Visita a Vinseum, un espai de la cultura del vi.
  • Nit d’allotjament amb esmorzar a hotel Casa Torner i Güell 4 estrellas
  • Visita Recaredo amb degustació dels seus productes més exclusius.
  • Nit d’allotjament amb esmorzar ecològic a l’Hotel Mas Salagros 5* – EcoResort ecològic.
  • Circuit termal a AIRE Ancient Baths Vallromanes.
  • Visita guiada al celler Alta Alella, d’agricultura ecològica.
  • Ham-Experience. Tast de vins comentat per un professional per a fer diferents maridatges amb pernil ibèric de gla.