Raventós d’Alella – Santa Maria de Martorelles

Celler situat entre les vinyes velles i boscos de l’interior de la serralada litoral que divideix la DO Alella. Des de la primera anyada elaborada al celler modern, el 1981, la filosofia ha estat l’extracció de les màximes possibilitats a la varietat genuïna de la zona: la Pansa Blanca.
El caràcter innovador, avantguardista i internacional del Celler ha donat uns vins amb constant evolució, mantenint al màxim el respecte al producte natural i a la identitat de la zona.
El raïm passa per la taula de selecció, premsat de raïm sencer i fermentacions a baixa temperatura mirant de preservar les propietats de la fruita. Totes les parcel·les que podem es premsen i es vinifiquen per separat. L’ús de dipòsits de fermentació petits i bótes ens ajuden a vinificar per separat i a anar descobrint les propietats de cada parcel·la. Investiguem i descobrim coses noves cada dia.

Des del naixement del vi Marqués de Alella (actualment Raventós d’Alella), les seves vinyes han hagut de conviure amb la urbanització d’aquestes terres properes a Barcelona. En temps recents, l’ampliació del Parc Natural de la Serralada de Marina ens ha garantit el futur i ens fa ser especialment optimistes en la futura conservació del patrimoni vitícola d’Alella.

Visites:
prèvia reserva

Idiomes: Català, Castellà, Anglès

ICONA WEB RAVENTOS ALELLA