Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/enoturismedoalella.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 3743

Sauló – Vallromanes

Cuina tradicional catalana

Aromes i gustos mediterranis per gaudir de l’autèntic sabor de la nostra terra

La textura de les cepes i la olor de l’oliver tenen un paper protagonista al Restaurant Sauló, per això, tots els nostres plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país.

El nostre chef, ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor. A la seva mestria s’afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert en complaure els paladars més selectes…

El restaurant de l’Hotel Can Galvany te capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d’una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir d’una bona cuina en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria-lounge està presidida per un oliver mil·lenari, situat al jardí exterior amb terrassa.

Busquem referències en tot el procés d’elaboració del vi, començant per la cep i el verdor de les seves fulles, la llum daurada dels seus camps, la brillantor dels seus raïms. El menjador s’organitza a través d’unes mampares metal·litzades daurades i mòbils que permeten canviar la seva configuració i crear espais més acollidors i íntims. Els diferents tons de fusta a les taules, parets i mobles de servei, i la brillantor de les ampolles de vi exposades, ens transporten a una altra de les fases d’elaboració del vi: la bodega.

Privacitat i exclusivitat

Adjacent al restaurant trobem una sala més privada. Aquest espai, folrat de fusta envellida, com si es tractés d’una barrica antiga, és un petit saló, elegant i acollidor. Una gran taula, una xemeneia i una petita biblioteca el converteixen en un espai polivalent, perfecte per prendre una copa o per celebrar actes privats.

L’oli, or líquid

A l’altre extrem de l’hotel, al costat de la piscina i d’una olivera mil·lenària es troba la cafeteria. Un únic moble de fusta daurada es transforma en barra, en banc i en lloc d’exposició d’elements relacionats amb el món dels olis. Les parets i el mobiliari, de fusta i de vímet, aconsegueixen un ambient càlid i relaxat.