Sortida guiada per conèixer les plantes silvestres i bolets amb tast de vins

Aquests dies les plantes silvestres comestibles estan en un moment ideal per incorporar-les als nostres plats, ja sigui en forma de fulles tendres, tiges, brots o flors, i nosaltres serem al camp per ensenyar-ho.
Aquest cop en un entorn i amb una activitat molt especial: els nostres boscos centenaris i desconeguts de l’entorn del celler, a 20 minuts de Barcelona

Vine a respondre les preguntes que envolten el món de les plantes comestibles tot passejant, de manera distesa i divertida a través de les explicacions i demostracions del guia expert Evarist March que finalitzarà amb un tast de vins i un magnífic aperitiu amb productes ecològics de Can Roda.

Durant l’activitat us donarem els coneixements bàsics perquè pugueu sortir amb seguretat a buscar-ne, distingir-ne fàcilment les principals espècies, respectar l’entorn natural on viuen i les principals maneres d’utilitzar-les a la cuina, o com conservar-les. Tot acabant a la taula per degustar bons vins de la zona i els seus productes.

Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode.

L’activitat inclou:

. Passeig guiat pels boscos de Can Roda amb el nostre guia expert
. Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió
. Carpeta del curs amb el dossier que inclou el llistat amb els noms populars, científics, hàbitat de les plantes i els principals usos de les espècies, bibliografia, recomanacions,…
. Assessorament durant la setmana posterior al curs via email: identificació d’imatges i resolució de dubtes