Traje de topos – Martorelles

Som el millor aliat per a la confecció del teu esdeveniment. Tant si ets una empresa com si ets un particular, ho organitzem i dissenyem tot “minuciosament”, perquè la celebració sigui un lapse inoblidable per a tots els assistents

Dissenyem tot tipus d’esdeveniments. La nostra única especialitat és convertir en realitat allò que els nostres clients imaginen i volen dur a terme. El format, l’estil, els detalls. Tots aquests elements són completament a la nostra extensa carta de serveis.

Empresa, realitzem esdeveniments corporatius i de Team Building. En ells, les empreses poden optimitzar el treball en equip dels seus treballadors. A més, tenen la possibilitat de promocionar productes, fer accions de marca o celebrar aniversaris de la companyia.

Particular, el disseny i la planificació de inoblidables festes privades i celebració de múltiples estils. Des d’un aniversari en companyia de família i amics, fins un comiat de solter amb tots els seus detalls.

Esdeveniments Gastronòmics i  Esportius, aquests dos grups tenen un estil molt propi. Per aquest motiu, els oferim per separat, no obstant, a vegades són propostes que també incloem dins dels events d’empresa i de particulars.

Serveis, així mateix, Incloem la creació de Màrqueting Digital. No s’inclou dins de la categoria d’esdeveniments, però sempre complementa la creació dels mateixos.