Mercats amb DO Alella

slider-mercats-amb-DO-Alella

 

Mercats amb DO Alella MONTGAT: 20 de maig

Mercats amb DO Alella TEIÀ: 16 de setembre

Mercats amb DO Alella ALELLA: 28 d’octubre

  • Tast de vins DO Alella al Museu Masia Can Magarola: 7 de novembre

Mercats amb DO Alella EL MASNOU: 11 de novembre

 

En què consisteix?

L’activitat central de Mercats amb DO Alella és el maridatge de cuina i vins dins el mercat. Cada parada proposa un o més tastets per acompanyar d’un vi de la DO, el qual se servirà des del punt itinerant d’Enoturisme DO Alella.

Com a activitats complementàries, s’ha programat un tast de vins gratuït i un sorteig d’una experiència enoturística al territori de la DO Alella entre els visitants al mercat. També s’ha organitzat un concurs d’Instagram amb els hashtags #mercatsdoalella i el #nomdelmunicipi, el guanydor o guanyadora del qual rebrà un sopar maridatge en un dels restaurants de la Ruta del Vi de la DO Alella.

Mercats amb DO Alella‘ és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella per dinamitzar els mercats municipals amb accions de promoció i a través d’una marca global. ‘Mercats amb DO’ és una marca associada als valors de qualitat i proximitat, de pertinença geogràfica. El vi com a producte enogastrònomic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l’activitat agrícola com a paisatge identitari i font de biodiversitat, conformen els eixos vertebradors del programa de promoció.

En aquesta primera edició la iniciativa es durà a terme, a manera de prova pilot, a 4 dels 23 municipis consorciats: Teià, Alella, El Masnou i Montgat, el qual donarà el tret de sortida a ‘Mercats amb DO Alella’ el pròxim 20 de maig.

 

Nota de premsa Mercats amb DO Alella

Notes de premsa: Mercats amb DO Alella Teià · Mercats amb DO Alella Alella · Mercats amb DO Alella El Masnou

Bases Concurs d’Instagram

CARTELL MERCATS AMB DO