L’octubre, és el mes de l’any, escollit per inundar el territori DOAlella de vi amb el cicle Vi+, que celebra la seva tercera edició.
Més de 24 municipis del territori s’uneixen a la iniciativa.
Enguany, hi ha una oferta de més de 40 activitats on el vi, la gastronomia i el paisatge en són els protagonistes.
Enoturisme DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments, ens consorciats, i els membres de la Ruta del Vi, ha organitzat, per tercer any, el Vi+, un cicle d’activitats on realçar, promocionar i potenciar, tota la riquesa vinícola que un territori com el de la DO Alella pot oferir.
L’octubre, és el mes escollit per acollir el Vi+. Aquell moment de l’any on tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen en les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir més de 40 propostes on gaudir i tastar el millor vi, la gastronomia local, la cultura més autòctona i trepitjar territori. Uns dies per viure experiències úniques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.
Les activitats estan pensada perquè grans i petits en gaudeixin. Són molts els ajuntaments que ofereixen tastos populars: Tiana, Montgat, Cabrera de Mar, Argentona, Alella, El Masnou, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt o Vallromanes, i molts dels cellers que també han dissenyat activitats àdhuc per l’ocasió: Can Roda, Bouquet d’Alella, Alta Alella, Raventós d’Alella, Quim Batlle i Masia Coll de Canyet o el projecte Ànima d’Alella. Perseguint el mateix objectiu, botigues de vins com El Rebost dels Sentits o Cristina Guillén selecció o restaurants com L’Era, Sant Miquel, 1789, El Nou Antigó i Sorli Emocions han creat tastos i maridatges on el vi sempre n’és el protagonista. A
més, aquest any, tornarem a comptar amb grans personatges del món del vi com la Sara Pérez, el Joan Lluís Gómez o la Sílvia Culell que ens oferiran tastos únics. I, per tancar amb l’oferta, els hotels Arrey Alella, Hotel Granollers i Hotel Sorli Emocions ofereixen paquets enoturístics juntament amb la proposta cultural del Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, de Tresmilcamins i la proposta de lleure i benestar amb Aire Vallromanes i el Club de Golf la Roca.

PODEU COMPRAR LES ENTRADES AQUÍ

icona comprar3

Podreu seguir tots els esdeveniments a través del hashtag
#ViMesDOAlella i per les xarxes d’enoturisme DO Alella.
www.enoturismealella.cat
@enoturismealella
#ViMesDOAlella

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *