Vols formar part de la Ruta?

Què és la ruta del vi?

DOAlellaRUTA_CMYK_TR.inddLa Ruta del Vi DO Alella és un producte turístic innovador d’àmbit temàtic basat en la identitat vitivinícola del territori, amb vessants culturals i gastronòmics molt acusats plantejats des de l’autenticitat i la vocació vivencial; un projecte per donar a conèixer els seus actius tangibles (establiments turístics, paisatge, patrimoni històric…) i intangibles (experiències turístiques, festes populars, manifestacions culturals…).

El projecte integrarà interessos tant públics com privats de la zona amb un objectiu comú: la promoció de la cultura vitivinícola i la promoció econòmica i turística en l’àmbit d’influència de la DO Alella. Aquesta aliança pretén augmentar els clients potencials, sumant els visitants que es mouen per interessos turístics, culturals i patrimonials.

Com hem dit, la viticultura és l’eix vertebrador del producte i el turista ho ha de percebre durant totes les etapes de la seva estada.

Qui en pot formar part?

Agències receptives, Allotjaments, bars de vi, botigues especialitzades en vi, cellers, comerços, guies turístics, ofertes d’oci temàtic en relació al vi, restauració, sommeliers i serveis de degustació de tasts, serveis de transports, tractaments de vinoteràpia, viticultors, museus i centres d’interpretació, tots ells amb seu dins del territori de la Denominació d’Origen Alella o que hi tinguin alguna vinculació professional.

Requisits

Segons tipologia s’hauran de complir uns requisits i pagar una quota semestral.

Requisits (demaneu els vostres requisits al correu info@enoturismedoalella.cat)

Manual Club de producte

Trobareu la sol·licitud d’alta i de baixa dins del Manual del Club de producte

MAPA DE LA RUTA DEL VI DO ALELLA 2021