Alta Alella – Alella

Alta Alella és el projecte de vida de la Família Pujol-Busquets Guillén. En Josep Maria i la Cristina han dedicat tota la vida a la cultura del vi i el cava. Les seves filles, la Mireia i la Georgina, han crescut envoltades de raïm, veremes i ampolles, i els seus nets, en Martí i en Pau, ja corren entre vinyes. El coneixement, la passió, la perseverança i la dedicació formen part del seu estil de vida.

Establert des del 1991 a la finca Can Genís, dins de la Denominació d’Origen Alella, el celler Alta Alella s’ha basat sempre en l’agricultura ecològica certificada, creant un ecosistema en harmonia amb la flora i la fauna autòctones. S’han recuperat vinyes de més de seixanta anys i plantat varietats tradicionals com la Pansa Blanca i la Mataró.

Alta Alella compta amb un Centre d’Enoturisme situat al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, entre vinyes, amb vistes al Mediterrani i a comptats quilòmetres de Barcelona. Un espai exclusiu i acollidor, obert a particulars, grups i empreses, amb activitats programades i enoturisme personalitzat.

La proximitat amb Barcelona és una excusa magnífica per acostar-se a  aquesta petita regió i visitar un dels cellers més capdavanters i innovadors que, a més, aposta fort pel seu territori i està ansiós per mostrar la seva cultura d’elaboració de vins i caves, que parlen de l’origen des de l’origen.

La família Pujol-Busquets Guillén entén el vi com a part de la identitat d’un territori, i per això obre les portes a visitants curiosos, amants del vi i públic interessat a connectar amb la natura i el paisatge vitícola tot passejant, tastant vins o gaudint de les diverses activitats que es programen cada setmana al celler.

Visites: Tours, degustacions, activitats familiars, maridatges, wine bar, experiències gourmet, concerts, ioga entre vinyes, aperitius musicals… Consulta totes les activitats enoturístiques i experiències vitivinícoles que ofereix Alta Alella!

 

Idiomes: Català, Castellà, Anglès

Horaris: Tots els dies de la setmana, prèvia reserva.

Més informació i reserves

Biosphere_certified SafeTravels Alta Alella