Alella Vinícola – Alella

Celler familiar creat el 1906 dissenyat per l’arquitecte Jeroni Martorell (deixeble de Gaudí) i localitzat al centre del poble d’Alella. Es disposa d’aparcament gratuït.
Alella Vinícola conrea una cinquantena d’hectàries pròpies, la gran majoria de varietats tradicionals locals (Pansa blanca, Garnatxa blanca i Garnatxa negra) amb les què s’elaboren una vintena de vins diferents cada any sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, VIOLETA i MAYLA. Es comercialitzen en proximitat (Maresme, Barcelonès, Vallès) i a diferents països com USA, Canadà, Suïssa, Xina o diferents països d’Europa. La web alellavinicola.com disposa de botiga online amb costos de transport gratuïts o mínims segons la compra.

Visites:
Horari: Tots els dies (prèvia reserva)
Idiomes: Català, Castellà, Anglès,
Preus:

8 € vista celler + tast de 3 vins
15 € visita vinyes + celler + tast de vins Tots els dissabtes a les 12h30′ es realitzen visites guiades amb tast de vins.

Qualsevol altre idioma, consultar cost adicional.

Altres propostes enoturístiques:

El celler disposa de botiga de vins i de restaurant propi obert tots els dies de la setmana (excepte dilluns i diumenges nit) de 8 h a 24 h amb cuina permanent a qualsevol hora. Disposa de carta i de menú per a grups, amb diferents sales per a celebracions de tot tipus.
S’hi realitzen diferents activitats relacionades amb la gastronomia i el mòn del vi. Per a més informació cal trucar directament al celler.